Over YuPi

De naam, die zal ik eerst maar eens uitleggen.

De 'Yu' staat voor Yuka, mijn hondenvriendin, werkmaatje en vast wandelmaatje van elke hond die mee wandelt met de hondenuitlaatservice.
En de 'Pi' staat voor mijn eigen naam Pia. Je spreekt de hele naam dan ook uit als 'joe·pie'. En laat dat nou net het woord zijn dat de sfeer van mijn uitlaatservice het beste omschrijft ;)Geboren en getogen in het mooie Limburg (1992). Tijdens de opleiding 'Management Dierverzorging niv. 4" die ik gevolgd heb op het Eares College Barneveld (voorheen Groenhorst College) heb ik veel ervaring op mogen doen in verschillende diergerelateerde bedrijven. Te denken aan een hondenpension, kattenpension, dierenparken, kleinschalige honden+katten fokkerij en zelfs op een schapenboerderij. Na het afstuderen ben ik blijven werken als dierverzorger op mijn afstudeerstage in dierenpark BestZOO. Waar ik uiteindelijk ook tot een leidinggevende functie ben gegroeid.

Een aantal jaren geleden verhuisd naar de Krimpenerwaard. En ben ik gaan werken als diererzorger in dierenpark Avifauna.

Begin 2018 kreeg ik de geweldige mogelijkheid mij aan te sluiten als ZZP'er bij Hondenuitlaatservice Krimpenerwaard. Waar ik elk moment van mijn werk, honden en collega's heb genoten.


Sinds december 2020 ben ik verhuisd naar Gorinchem. Waarbij ik dus nog tot voor kort dagelijks het "stukje" heen en weer reed naar de Krimpenerwaard om daar mijn (over) volle klantenbestand aan hondjes uit te mogen laten. 

Gezien de afstand, tijd en uiteindelijk ook de vele kosten die ik kwijt ben om mijn werk daar te blijven doen, heb ik in overleg met mijn twee collega's van Hondenuitlaatservice Krimpenerwaard en de al bestaande collega hondenuitlaatservicen in Gorinchem e.o. de mogelijkheid gekregen om langzamerhand mijn eigen klantenbestand op te gaan bouwen hier in Gorinchem. 

De komende tijd zal ik dan ook nog deels werkzaam zijn in de Krimpenerwaard, maar zodra ik voldoende klanten zal hebben in Gorinchem en regio ben ik uiteindelijk van plan om 100% werkzaam te gaan zijn als Hondenuitlaatservice YuPi te Gorinchem. 

Laat die heerlijke wandelingen maar komen!


*update 01-11-2021
Ondertussen ben ik volledig over en dus ook de hele week werkzaam in en rondom Gorinchem !